Свята з турботою: стильні подарунки для колег, партнерів та близьких
Прогнози на 2025-й: світова економіка стабільно зростатиме, незважаючи на торговельну невизначеність
30 років досвіду та розвитку: як «Європейський страховий альянс» формує високі стандарти страхування
Світ на порозі 2025 року: про що пишуть світові видання
Різдвяна магія чи комерційний успіх: як Санта-Клаус став фінансово найуспішнішим різдвяним брендом?
Фінансові новини
Підпишіться на наш telegram-канал
ПідписатисяКращі пропозиції місяця
Відгуки про банки
Злочинність Монобанку
На жаль, я змушений залишити негативний відгук про роботу банку Монобанк через серйозні недоліки, які суттєво впливають на фінансову безпеку клієнтів та підривають їхню довіру. Найбільша проблема полягає в тому, що Монобанк самовільно змінює кредитний ліміт клієнтів без їхнього відома та згоди, що відкриває можливості для безкарного використання даних карток шахраями. Це означає, що кредитний лімі
Как по мне это мошенничество.
Вторник 3 декабря. Мне перевели деньги из Раййфайзен банка, которыми я тут же собирался погасить кредитный лимит на карте супруги ( банально замотались и забыли пополнить). Времени оставалось еще 2 дня. Поэтому спокойно жду. 2 декабря подошло к концу, денег нет. 3 декабря - пишу в поддержку в Вайбере. Высылаю квитанцию о переводе, поддержка не может открыть pdf файл , говорит что файл поврежден, х
м.Миколаїв, вул. Потьомкінська, 118
Цей відгук я обіцяв залишити на декількох сайтах про жахливе в обслуговуванні клієнтів відділення Ощаду за адресою: м.Миколаїв, вул. Потьомкінська, 118. Жахливе відділення жахливого банку з радянським підходом к обслуговуванню. Коли не має світла, вони не працюють тому, що немає генератора, тоді як мабуть кожний кіоск дрібного підприємця його має. Зате відділення має достатню кількість криворуких
Ніяка служба безпеки
Шахраї 15.10 в 21:15 и 21:17 вкрали з моєї картки 550 євро. Зробили оплату в якомусь інтернет магазині в Німечині поки я перебував в Туреччині Оплати проходили без підтвердження в додатку - гроші просто списувалися!!! Я повідомив про це одразу в підтримку та встиг заблокувати картку (хотіли зняти іще 600 євро) поки підтримка прийшла в чат. Все вислухали і розмістили заявку на шахрайство. Про це я